TOROSLAR BELEDİYESİ'NDE VEZNELER BU HAFTA SONU AÇIK

TOROSLAR BELEDİYESİ'NDE VEZNELER BU HAFTA SONU AÇIK

TOROSLAR BELEDİYESİ'NDE VEZNELER BU HAFTA SONU AÇIK
TOROSLAR BELEDİYESİ'NDE VEZNELER BU HAFTA SONU AÇIK

 

Toroslar Belediyesi; Emlak, ÇTV ve İlan, Reklam Vergilerinin ilk taksitini yatırmak isteyen mükellefler için belediye veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

 

Emlak ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik ile İlan, Reklam Vergilerinin 2020 yılı ilk taksit ödemeleri; 1 Haziran 2020 Pazartesi günü son bulacak.

 

Vatandaşların her hangi bir mağduriyet yaşamamaları ve vergilerini rahatlıkla ödeyebilmeleri için Toroslar Belediyesi'nin tahsilat vezneleri; 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günü saat 09.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

 

Online Ödeme İmkanı

 

Mükellefler, vergi ödemelerini belediye hizmet binasındaki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesi'nin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden üye olma zorunluluğu olmadan T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek.

 

Başkan Yılmaz'dan, Mükelleflere Yoğunluk Uyarısı

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Vatandaşlarımızın vergi ödemeleri konusunda mağduriyet yaşamalarını istemiyoruz. Bu nedenle veznelerimiz hafta sonu açık olacak" dedi.

 

Covid-19'a karşı belediye veznelerinde her türlü önlemin alındığını belirten Başkan Yılmaz, "Veznelerde yoğunluk oluşmaması için 1 Haziran 2020 Pazartesi günü son bulacak emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergileri için tahsilat veznelerimizi bu hafta sonu açık bulunduracağız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, ödemelerini zamanında yapmaları ve sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleridir" ifadelerini kullandı.