TOROSLAR BELEDİYESİ'NDEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME DESTEK

TOROSLAR BELEDİYESİ'NDEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME DESTEK

TOROSLAR BELEDİYESİ'NDEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME DESTEK

Toroslar Belediyesi, okul öncesi eğitim çağında olan çocukların bilişsel, sosyal, duygusal ve dil gelişimlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği "Gelişerek Öğreniyorum" etkinliğini sürdürüyor.

 

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nde görevli okul öncesi öğretmeni eşliğinde haftanın üç günü bir araya gelen 5-6 yaş grubundaki çocuklar, yaşıtlarıyla birlikte hem verimli hem kaliteli zaman geçirme imkanı buluyor.

 

Pandemi kuralları çerçevesinde sanat, tasarım, fen ve doğa konulu etkinliklere katılan çocuklar, sosyalleşmenin yanı sıra temel beceri kazanıyor.

 

Bir ay boyunca devam edecek programa katılmak isteyenler, Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nin 0543 280 2533 numaralı telefonundan iletişime geçebilirler.

 

 

BAŞKAN YILMAZ: "HEDEFİMİZ, DAHA SAĞLIKLI VE BİLİNÇLİ NESİLLER YETİŞTİRMEK"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, eğitime yönelik her türlü projeyi önemsediklerini belirterek; "Geleceğimiz olan çocuklarımız, bizim için çok değerli ve her şeyin en iyisine layık. Onların her zaman yanında olacağız" dedi.

 

Başkan Yılmaz; "Çocuklarımızın gelişiminde önemli rolü olan okul öncesi eğitime önem veriyor ve Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimizde farklı konularda programlar gerçekleştiriyoruz. Özellikle geçirdiğimiz bu zor dönemde çocuklarımızın psikolojik olarak etkilenmemeleri adına alanında uzman psikologlarımız eşliğinde destek de veriyoruz. Çocuklarımızın becerilerini arttıracak, gelişimine yardımcı olacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Hedefimiz, daha sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştirmek" diye konuştu.