TOROSLAR BELEDİYESİ'NDEN ONLİNE HİZMET

TOROSLAR BELEDİYESİ'NDEN ONLİNE HİZMET

TOROSLAR BELEDİYESİ'NDEN ONLİNE HİZMET

      Toroslar Belediyesi, Koronavirüs hastalığının Türkiye'de görülmesi üzerine halk sağlığını korumak ve tedbir alınmasını sağlamak amacıyla belediyede yapılacak tüm ödeme işlemlerinin internet üzerinden de yapılabileceğini bildirdi.

         Online hizmetten faydalanacak vatandaşlar, belediyenin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden ödeme bölümünü tıklayıp,  T.C. kimlik numaralarını girerek işlemlerini kredi kartı veya banka kartı ile gerçekleştirebilirler.

         Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Koronavirüs hastalığı nedeniyle oluşabilecek riskleri önlemek amacıyla vatandaşların belediyeye gelmeden ödemelerini belediye web sitesi üzerinden yapabileceklerini söyledi.

         Başkan Yılmaz; "Dünyayı tehdit eden Koronavirüse karşı bir dizi önlem alıyoruz. Bu uygulamamız da bu çalışmalarımızdan biri. Vatandaşlarımızın mümkün olduğunca evlerinden dışarı çıkmamaları çok önemli. Bu nedenle belediyemize gelmeden tüm ödeme işlemleri belediyemizin internet adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Hemşehrilerimizin hayatında kolaylık sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.