TOROSLAR, KAR FESTİVALİNE SAHİP ÇIKIYOR

TOROSLAR, KAR FESTİVALİNE SAHİP ÇIKIYOR

TOROSLAR, KAR FESTİVALİNE SAHİP ÇIKIYOR
TOROSLAR, KAR FESTİVALİNE SAHİP ÇIKIYOR

TOROSLAR, KAR FESTİVALİNE SAHİP ÇIKIYOR

 

         Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin'de kış turizmini canlandıracak olan Toroslar Kar Festivali öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.  

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz, “Mersin’de ilk kez Arslanköy’de 1453 rakımda düzenleyeceğimiz Kar Festivalimiz vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. Toroslar, festivaline sahip çıkıyor” dedi.

         Mersin'in yanı sıra Çukurova Bölgesinde de ilk kez yapılacak olan festival hakkında mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulunan Başkan Yılmaz; "Mersin'de, Adana'da, Hatay'da olmayan ve ilk kez Toroslarımızda gerçekleştireceğimiz bu festivalin Arslanköyümüzle de özdeşleşmesini istiyoruz. Birçok yerden vatandaşımız, Arslanköy'e festivalimiz için gelecek. Geldikleri zaman güzel vakit geçirmelerini ve buradan memnun ayrılmalarını amaçlıyoruz" dedi.

"Hem İlçemiz Tanınsın, Hem De Bölge Esnafımız Kazansın İstiyoruz"

         Bölge esnafının açılacak stantlarda yöresel ürünlerin satışını da yapabileceğini belirten Başkan Yılmaz, "Bölge esnafımız festival alanında kuracağımız stantlarda satış yapabilecek. Burada yöre esnafının da kazanmasını istiyoruz. Bunları önemsiyoruz. Festivalimizi başarıyla tamamladıktan sonra inşallah gelecek yıllarda daha da geniş çaplı kar festivalleri yapacağız" şeklinde konuştu.

Mahalle Sakinleri: "Bu Festival, Arslanköyümüzü Dünyaya Tanıtacak"

         Daha sonra söz alan mahalle sakinleri de böyle bir projenin Arslanköy'de yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Başkan Yılmaz'a teşekkür ettiler.

         "Bu festival, Arslanköyümüzün geleceği için önemli bir adımdır" diyen mahalle sakinleri; "Bu proje Arslanköyümüzü Türkiye'ye, dünyaya tanıtacak. Bunu ileriki yıllarda daha iyi göreceğiz" dedi.