TOROSLAR ZABITASI'NDAN FIRINLARDA KORONAVİRÜS TEDBİRİ

TOROSLAR ZABITASI'NDAN FIRINLARDA KORONAVİRÜS TEDBİRİ

TOROSLAR ZABITASI'NDAN FIRINLARDA KORONAVİRÜS TEDBİRİ

TOROSLAR ZABITASI'NDAN FIRINLARDA KORONAVİRÜS TEDBİRİ

 

          Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında denetimlerini yoğunlaştıran Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamuller üreten işletmelerde hijyen kontrolü yaptı.

          Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını sonrası özellikle dezenfektan, temizlik ve kuru bakliyat ürünlerinde fahiş fiyat artışını kontrol altında tutmak amacıyla denetimlere ara vermeden devam eden ekipler aynı zamanda halk sağlığını tehdit edebilecek unsurların oluşmasına da fırsat vermiyor.

          Bu kapsamda; fırın, pastane ve unlu mamuller üreten işletmelere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde genel ve kişisel hijyen koşullarına dikkat edildi. Koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı alınması gereken önlemler konusunda çalışanlar bilgilendirilerek, eldiven, bone ve maske kullanmayan çalışanların işyerlerine de uyarılarda bulunuldu.

 

Başkan Yılmaz; "Kuralları ve Tedbirleri En Verimli Şekilde Uygulayalım"

 

            Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, temizlik ve hijyen kurallarına uyan esnaflara teşekkür ederek; "Çok ciddi bir süreçten geçiyoruz. Tüm dünyaya yayılan ve insan sağlığını tehdit eden Koronavirüs hastalığıyla mücadelemizi hep birlikte vereceğiz" dedi.

          “Yaptığımız tüm çalışmalarda insan sağlığını her şeyin üzerinde tutuyoruz” diyen Başkan Yılmaz; "Yakın temasla geçebilen bu virüsten korunmak için tüm kuralları, tedbir ve önlemleri en verimli şekilde uygulamalıyız. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan bu konuda daha hassas olmalarını istiyoruz. İnşallah bu süreci hep birlikte sıkıntısız bir şekilde atlatacağız" diye konuştu.