TOROSLAR ZABITASINDAN, OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ

TOROSLAR ZABITASINDAN, OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ

 TOROSLAR ZABITASINDAN, OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ

       Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul önlerinde öğrencilerin güvenli bir şekilde giriş ve çıkışlarını sağlayarak, yaşanabilecek trafik kazalarına karşı önlem alıyor.

         Yoğun trafiği yönlendirerek öğrencilere karşıdan karşıya geçişlerde yardımcı olan ekipler, kaldırımları işgal eden araçlara da anında müdahale ediyor. Aynı zamanda ilçede bulunan okulların önlerinde ve çevresinde satış yapmaya çalışan seyyar satıcılara da göz açtırmayan ekiplerin bu uygulaması sayesinde çocuklar güvenli bir şekilde okullarına girerken, aileler de rahat bir nefes alıyor.

 

"ÖĞRENCİLERİMİZİN HUZURLU ORTAMDA EĞİTİM ALMALARINI AMAÇLIYORUZ"

 

         Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, öğrencilerin okul giriş ve çıkışlarında olası trafik kazalarına karşı can güvenliklerini sağlayabilmek amacıyla böyle bir uygulama gerçekleştirdiklerini belirtti.

         "Çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürmelerini istiyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Çocuklarımızın, güvenli ve sağlıklı ortamlarda eğitim almaları için çalışıyoruz. Ne yazık ki trafik kurallarına uymayan sürücülerin okul önlerinde yaptıkları kazalar çok acı sonuçlar doğurabiliyor. Okul önlerinde gerçekleştirdiğimiz bu uygulama sayesinde çocuklarımız artık daha güvenli. Bizler bu konuda çalışmalarımıza devam edeceğiz ancak çocuklarımızın temkinli olmaları da önemli" diye konuştu.