TOROSLAR ZABITASINDAN SIKI DENETİM

TOROSLAR ZABITASINDAN SIKI DENETİM

TOROSLAR ZABITASINDAN SIKI DENETİM

TOROSLAR ZABITASINDAN SIKI DENETİM

 

Toroslar Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında ilçe genelinde faaliyet gösteren market, alışveriş merkezi ve semt pazarlarına yönelik hijyen ve fahiş fiyat denetimlerini sıklaştırdı.

 

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ürünlerin fahiş fiyattan satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşların mağduriyet yaşamamalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği denetimlerde; hijyen başta olmak üzere ürünlerin son kullanma tarihleri ile fiyat listelerini kontrol ederek reyon ve kasa fiyatı karşılaştırmaları yaptı.

 

Ekipler, vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için gerçekleştirdiği denetimlerde, semt pazarlarındaki tezgahları da inceleyerek etiketlere ürünlerin kilo fiyatlarının yazılması konusunda pazar esnafını uyardı.

 

 

"Hemşehrilerimizin Gönlü Rahat Olsun"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, önceliklerinin toplum sağlığını korumak olduğunu belirterek; "Ekiplerimizin de özverili çalışmalarıyla ilçemizdeki denetimleri sürdürecek, haksız kazancın önüne geçeceğiz" dedi.

 

"Bu denetimleri hemşehrilerimizin alışverişlerini sağlıklı ve güvenli bir ortamda yapmaları için gerçekleştirmekteyiz" diyen Başkan Yılmaz:  "Hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla zabıta ekiplerimiz denetimlerine aralıksız devam ediyor. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan hemşehrilerimiz, istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00 telefonunu arayarak iletebilirler” dedi.

 

Başkan Yılmaz, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat eden işyeri sahiplerine ve pazar esnafına teşekkür etti.