TOROSLAR'DA BU YAZ BAMBAŞKA!

TOROSLAR'DA BU YAZ BAMBAŞKA!

TOROSLAR'DA BU YAZ BAMBAŞKA!

YAZ SPOR KURSLARI, İLÇENİN DÖRT BİR YANINDA OLACAK

 

Toroslar Belediyesi'nin Yaz Spor Kursları, 21 farklı branşta ilçenin dört bir yanında yeni yeteneklerini bekliyor.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Spor kurslarımızla çocuklarımıza ve gençlerimize spor kültürünü de kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Toroslar Belediyesi, bu yıl ilçe merkezinin yanı sıra yaylalarda da açtığı yaz spor kursları ile çocuklara ve gençlere etkinliklerle dolu bir yaz sezonu hazırladı.

 

Pandemi sürecinde zamanlarının çoğunu evlerinde geçirmek zorunda kalan çocuklar, 21 farklı branştaki spor kurslarıyla hem eğlenecek hem de yeteneklerini keşfetme şansı bulacak.

 

7-18 yaş grubuna yönelik ücretsiz düzenlenen yaz spor kursları; basketbol, bocce, cimnastik, çim hokeyi, doğa sporları, futbol, geleneksel Türk okçuluğu, genel cimnastik (step, aerobik, plates), güreş, halk oyunları, hentbol, izcilik, judo, modern okçuluk, motor sporları, özel sporcular, paten, rugby, tenis ve voleybol branşlarında yapılacak.

 

Yüzme kursları da yine 7-18 yaş grubuna yönelik 3 dönem boyunca gerçekleştirilecek. İlk dönem yüzme kursları, 5 Temmuz'da başlayıp, 30 Temmuz'da sona erecek. Yüzme kursuna katılmak isteyenler, belediye ana hizmet binası ile Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki veznelere yatırdıkları 60 TL kayıt ücreti, formu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğrafla birlikte Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne kayıtlarını yaptırabilecek.

 

SPOR KURSLARINI AYAĞINIZA GETİRİYORUZ!