TOROSLAR’DA HEM YOLLARA HEM GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMET

TOROSLAR’DA HEM YOLLARA HEM GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMET

TOROSLAR’DA HEM YOLLARA HEM GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMET

Başkan Yılmaz; “Vatandaşın, belediyesini yanında hissettiği bir anlayışla çalışıyoruz.”

 

Toroslar Belediyesi, ilçenin her noktasına eşit hizmet götürmeyi sürdürüyor. Yaz mevsimiyle birlikte yol çalışmalarını yoğunlaştıran belediye, Demirtaş Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.

 

Çocuklar, yenilenen yollarda bisiklet sürmenin keyfini yaşarken, mahalle sakinleri de bu hizmetlerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

 

“YOLLARIMIZ TERTEMİZ OLDU”

 

Asfaltlama ve bakım çalışmalarıyla sokaklarının daha güvenli ve konforlu hale geldiğini belirten Demirtaş Mahallesi sakinlerinden Aladdin Vangölü; “Biz belediyemizden memnunuz. Belediye ekipleri sürekli çalışıyor. Asfaltımızı yaptılar, yollarımızı tertemiz ettiler. Başkanımıza teşekkür ederiz. Allah razı olsun” dedi.

 

 

“HEMŞEHRİLERİMİZLE GÜZEL BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise vatandaşla gönül bağı kurulmayan hiçbir çalışmanın başarıya ulaşamayacağını belirterek; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hemşehrilerimizle güzel bir gönül köprüsü kurduk. ‘Hayat standartlarını daha fazla nasıl yükseltebiliriz’ şiarıyla çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda halkımızdan da olumlu dönüşler oluyor.  Bir taraftan ilçemizin çehresini değiştirirken bir taraftan da sosyal projelerle toplumun her kesimine kucak açıyoruz. İlçemizin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretiyor olmak ve memnuniyetlerini görmek bizim için en büyük mutluluk. Asfalt çalışmalarımız, plan ve program dahilinde diğer mahallelerimizde de devam edecek” ifadelerini kullandı.