TOROSLAR'DA OKULLAR LGS ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

TOROSLAR'DA OKULLAR LGS ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

TOROSLAR'DA OKULLAR LGS ÖNCESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Toroslar Belediyesi, 6 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi ilçe genelindeki 42 okulda dezenfekte çalışması yaptı.

 

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kamuya açık alanları düzenli olarak dezenfekte eden belediye, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda sınava girmeleri için okullarda dezenfekte çalışmalarını da titizlikle yürüttü.

 

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okul sıraları, merdiven, tuvalet, koridor, kapı kolları ve bahçeye kadar öğrencilerin kullanacağı tüm alanlar steril hale getirildi.

 

Başkan Yılmaz: "Temennimiz, Sınava Girecek Öğrencilerimizin Emeklerinin Karşılığını Alması"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek; "Toroslar Belediyesi olarak Covid-19'a karşı tedbiri elden bırakmıyoruz. Bu hafta sonu yapılacak LGS öncesi okullarımızı dezenfekte ederek hijyenik hale getirdik. Önceliğimiz öğrencilerimizin sağlığı. Öğrencilerimizden isteğimiz sınavlarına konsantre olmalarıdır. Onların büyük emek vererek hazırlandıkları bu sınavı başarı ile geçeceklerine yürekten inanıyorum" diye konuştu.