Yenişehir Belediyesinden hizmet içi eğitim

Yenişehir Belediyesinden hizmet içi eğitim

Yenişehir Belediyesinden hizmet içi eğitim

Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek ve hizmet kalitesini arttırmak amacıyla hareket eden Yenişehir Belediyesi, personellerine eğitim vermeye devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından kurum çalışanlarına ‘Etkili takımdaşlık becerileri’ eğitimi verildi. Personellerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimlerle iletişim, takım kurma, geliştirme ve yaratıcılık konularında bilgi ve beceri geliştirmeye yönelik katkı sağlanması hedeflendi. Kısa filmlerle desteklenen ve interaktif bir şekilde yapılan eğitim seminerleriyle Yenişehir Belediyesi, vatandaşların hizmetlerle ilgili memnuniyetini de arttırıyor.

Eğitimler devam edecek

Hizmet içi eğitimlerle ilgili konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, hizmetleri daha etkili bir şekilde yerine getirebilmek amacıyla gerçekleştirdikleri eğitimlerin önemine dikkat çekti.   Başkan Özyiğit, hizmet içi eğitimleri çeşitlendirerek arttıracaklarını da ifade etti.

Eğitimlerde korona virüs önlemleri alındı

Eğitimlerin verildiği Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde korona virüs tedbirleri kapsamında gerekli önlemler de alındı.  Girişlerde ateş ölçümü yapılırken, maskesiz personellere maske verildi. Eğitim salonunda ise sosyal mesafe kuralına göre oturma düzeni oluşturuldu.