YENİŞEHİR’DE FIRINLAR DENETLENDİ

YENİŞEHİR’DE FIRINLAR DENETLENDİ

YENİŞEHİR’DE FIRINLAR DENETLENDİ

Vatandaşların sağlıklı ve kaliteli hizmet almasını hedefleyen Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ekmek fırınlarını titizlikle denetlemeye devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ekmek, pide ve unlu mamullerin sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilip, üretilmediğini kontrol etmek amacıyla fırın denetimlerine aralıksız bir şekilde sürdürüyor.  Zabıta ekipleri son olarak Hürriyet, Cumhuriyet ve 45 Evler mahallelerindeki denetimlerde işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, çalışanların kılık kıyafetleri, fırınların temizliği ve hijyeni, ham maddelerin saklanma şartları, ürünlerin son kullanma tarihleri ve ürünlerin gramajlarını denetledi. Vatandaşların sağlığını tehlikeye atanlara karşı çalışmalarını sürdüren Yenişehir Belediyesi ekipleri, denetimler sonucunda eksikleri bulunan fırınları uyararak eksiklerinin biran önce giderilmesi için uyarıda bulundu.

Unlu mamullerin üretimlerinin hijyenik ortamlarda yapılması ve tüketiciye de temiz ve sağlıklı bir şekilde sunulması amacıyla Yenişehir Belediyesi, Başkan Abdullah Özyiğit’in talimatıyla denetimlerine belli periyotlarla devam edecek.