Başkan Özyiğit’ten itfaiye ekiplerine teşekkür ziyareti

Başkan Özyiğit’ten itfaiye ekiplerine teşekkür ziyareti

Başkan Özyiğit’ten itfaiye ekiplerine teşekkür ziyareti

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yenişehir Grup Amirliğine teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Silifke, Aydıncık ve Bozyazı’da çıkan orman yangınlarını büyük bir özveriyle canla başla mücadele ederek, çalışarak, söndüren kahraman itfaiyecilere teşekkür etti.  Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Personeli Şube Müdürü Figen Kahraman ve itfaiye ekipleriyle bir araya gelen Başkan Özyiğit, “Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri geçtiğimiz hafta ilçelerimizde çıkan orman yangınlarının söndürülmesi sürecinde çok çalıştı ve kısa sürede yaptıkları doğru müdahaleler ile yangınları kontrol altına aldı. Kendilerine çok şey borçluyuz. Onları kahraman olarak görüyoruz. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Özyiğit, Muğla ve Antalya’da devam eden orman yangınlarının söndürülmesi çalışmalarına destek veren Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine ve çalışmalara katılan herkese kolaylıklar diledi.

Başkan Abdullah Özyiğit’in ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren itfaiye ekipleri Özyiğit’e itfaiyeci yeleği hediye ettiler.