Mersin'de Mucize Olay, Bir Anne Altız Bebek Doğurdu

Mucize olay!

Mersin'de Mucize Olay, Bir Anne Altız Bebek Doğurdu

Mersin’de özel bir hastanede sezeryanla gerçekleştirilen doğum olayında bir kadın altız doğurdu. Mucize olayda bebeklerden 5’i hayata tutunurken biri kurtarılamadı.

Alınan bilgilere göre Mersin'e Suriye'nin İdlib kentinden gelen İman Bayasah (19), 3'ü erkek 3'ü kız 6 çocuk dünyaya getirdi. Sezaryenle alınan bebekler hemen tedavi altına alınırken, biri hayata tutunamadı. Mucize olayda hayatta kalan 5 bebeğin 3 ay kuvözde özel tedavi alacakları ifade edildi.

Ender rastlanan doğumu gerçekleştiren Opr. Dr. Canova, zorlu bir ameliyat geçirdiklerini söyledi. p. Dr. Canova, "Annenin muayenesini yaptık ve acil sezaryen kararı vererek doğumu gerçekleştirdik. Ameliyat yaklaşık 45 dakika sürdü. 6 bebeğimizi tek tek çıkararak yeni doğan uzmanımıza teslim ettik. Annenin genel sağlık tedbirlerini aldık. Anne de şu anda sağlıklı; ameliyatta ya da ameliyattan sonra herhangi bir komplikasyon olmadı, bugün evine taburcu ediyoruz. Her zaman heyecanlanıyoruz ama dünyada çok az rastlanır bir sayı bu. Ben de çok mutlu oldum, bir kat daha heyecanlandım. Hem bebekleri hem de anneyi kurtardığımız için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.