Mersin'de Siyasi Parti İlçe Başkanına Saldırı

Saldırıyı sosyal medya hesabından duyurdu...

Mersin'de Siyasi Parti İlçe Başkanına Saldırı

Demokrat Parti Erdemli İlçe Başkanı Emrah Toraman sosyal medya hesabından saldırıya uğradığını duyurdu. Toraman sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederken saldırganların 2 kişi olduklarını sözlerine ekledi.

Demokrat Parti Erdemli İlçe Başkanı Emrah Toraman saldırı sonrası sosyal medya hesabından; ‘’Kıymetli vatandaşlarım. Değerli dava arkadaşlarım. Bu gece saat: 00.10 civarında Kargıpınarı’nda evimin önünde pusu kuran iki kalleş kişinin saldırısına uğradım. Şuan Erdemli Devlet Hastanesi acilinde tedavi altındayım. Çok şükür bende önemli bir durum yok gibi gözüküyor. Saldırganlardan birisinin kafasında sopayı kırdım. İkisi de kaçmak zorunda kaldılar. Değerli vatandaşlarım bu saldırı ve tehditler bizi asla yolumuzdan döndüremez. Her zamankinden daha cesur bir şekilde yoluna devam edeceğim. Hodri meydan’’ şeklinde paylaşımda bulundu.

Öte yandan saldırıda bulunan kişilerin Emrah Toraman’a, ‘başkanımız hakkında suç duyurusunda bulunmak senin haddine mi?’’ şeklinde bağırdıkları iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı iddia edildi.

Olay sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan Demokrat Parti Erdemli İlçe Başkanı Emrah Toraman’ın kullandığı ifadeler ise şu şekilde;

‘’KAMUOYUNA VE HALKIMIZA DUYURUMDUR.

Kıymetli hemşehrilerim

Değerli dava arkadaşlarım

Dün geceki kalleş saldırıdan çok şükür sağlığımı olumsuz etkileyecek bir hasar almadan; önce cenabı Allah'ın takdiri, sizlerin hayır duaları ve devamında geçmişte profesyonel olarak yakın savunma sporu yapmış olmam sayesinde kurtuldum. Sağlığım gayet iyidir. Sağlığımla ilgili olarak endişe edecek en küçük bir durum yoktur.

Değerli dostlar; saldırganlar yapmış olduğum suç duyursunu geri çekmemi ve bu konu ile ilgili olarak yapmış olduğum sosyal medya paylaşımlarımı kaldırmamı söylemişlerdir. Saldırganların bunları söylemiş olmaları atmış olduğumuz adımların ne kadar doğru olduğunun net göstergesidir. Atmış olduğumuz bu adımlardan vazgeçmemiz, geri adım atmamız asla söz konusu olmayacaktır. Hatta bu saatten sonra adımlarımızı daha güçlü ve daha cesur bir şekilde atacağız.

Kıymetli dostlar; bizler hukuka ve adalete inan ve güvenen insanlarız. Sizleri bu süreçte sakin olmaya davet ediyorum. Bu süreci suhulet ve sükûnet içerisinde geçirmenizi rica ediyorum. Temeli hukuki ve meşru olmayan hiç bir söz ve eylemin içersinde bulunmamanızı rica ediyorum. Erdemli bizim vatanımız . Vatanımızda huzurun tesisi için üstün gayret ve fedakarlıkta bulunmanızı istiyorum.

Bu süreçte bize destek veren, zor günümüzde yanımızda olan, hayır dualarıyla bizi yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum.’’