MERSİN'DEKİ KAVGADA SİLAHLAR KONUŞTU

3 kişi yaralandı.

MERSİN'DEKİ KAVGADA SİLAHLAR KONUŞTU

Mersin Tarsus'ta meydana gelen silahlı çatışmada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Öğrenilen bilgilere göre silahlı çatışma ilçe merkezindeki Fatih mahallesinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. E.A. (31) ve S.A. (39) adlı şahıslar Fatih mahallesinde bulunan bir iş yerine giderek iş yerinde bulunan E.E. (32) ve İ.E. (49) ile henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladılar.

Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine E.E. ve İ.E. silahla vurularak ağır şekilde yaralandı. Çevredekilerin yaptığı ihbar ile olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen Ambulanstaki sağlık ekipleri kavgada ağır yaralanan E.E. ve İ.E.'ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edip, tedavilerine başlandı. Polis ekipleri silahlı saldırıyı gerçekleştirip olay yerinden bir otomobil ile kaçtığı öğrenilen E.A. ve S.A.'nın peşine düştü. İki zanlı 15 dakika içinde üniversite yolunda polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayda S.A. adlı şahsın elinden yaralı olduğu belirlenirken otomobilde yapılan aramada 2 adet tabanca ele geçirildi.  

Yaralı S.A. tedavisi için hastaneye sevk edilirken E.A. sorgulanmak üzere Polis ekiplerince emniyete götürüldü.