Yollar Yapılıyor, Üretimin Önündeki Engeller Kalkıyor

Yollar Yapılıyor, Üretimin Önündeki Engeller Kalkıyor

Yollar Yapılıyor, Üretimin Önündeki Engeller Kalkıyor

Kırsal kesimde yer alan Veyselli mahallesinde yollar yapılıyor, yüzler gülüyor. ‘Kent merkezinde ne varsa, kırsal mahallelerde o olacak’ bakışıyla hareket eden Mersin Erdemli Belediyesi hummalı bir çalışma yürütüyor.

Mersin Erdemli Belediyesi sıfır rakımından iki bin iki yüz rakımına kadar beş farklı noktada aynı anda çalışma yürüten Erdemli Belediyesinin bu kez çalışma adresi kırsal kesimde bulunan Veyselli mahallesiydi.

Üreten, ürettiğine artı değer katma gayretinde olan Erdemli Belediyesi, üreticilerin yollarını iyileştirmek için çalışmalar yürütüyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun her daim üreten insanların yanında olduğunu belirten Veyselli Mahallesi Muhtarı Bülent Arslan, “Bizim Veyselli mahallemizin eski köy dediğimiz mevki burası, mucur çalışması, asfalt çalışması veya stabilize yol çalışması şimdiye kadar olmadı. Mükerrem Başkanımıza gittik bu konuyu ilettik, Başkanımızda dedi ki; “Vatandaşlarımız bizim vatandaşımızdır, onların rezil olmaması için ben gereken ne ise yapacağım dedi” ardından asfalt çalışmamıza başlandı ve şuanda ekip yoğun bir şekilde çalışıyor. Mükerrem Başkanımdan, Fen İşleri Müdüründen, personellerinden hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Üretimin önündeki engellerin kaldırılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden çiftçi Ziya Çelik, “Benim gibi birçok arkadaş geniş çaplı üretim yapıyor. Üretmiş olduğumuz ürünleri şehir merkezindeki tüketim pazarlarına taşımacılık konusunda büyük ciddi sorunlarımız problemlerimiz vardı. Şu andaki yapılan yol çalışmaları neticesinde mahsullerimizi, daha iyi kaliteli bir şekilde pazarlara ulaşmasında ciddi bir iyilik yapıldı. Bu konuda Erdemli Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz ve buradaki hizmetlerin devamını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan ekiplerin çalışmaları beş ayrı noktada aralıksız devam ediyor.