BAŞKAN YILMAZ'IN MUHARREM AYI MESAJI

BAŞKAN YILMAZ'IN MUHARREM AYI MESAJI

BAŞKAN YILMAZ'IN MUHARREM AYI MESAJI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Muharrem Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

 

Muharrem ayına kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını belirten Başkan Yılmaz; "Paylaşmanın, dayanışmanın, bolluk ve bereketin adı olan Aşure gününün ilahi feyzini içerisinde barındıran Muharrem ayına kavuşmanın manevi huzuru içerisindeyiz. Aşure, toplumumuzun en önemli geleneklerinden biri. Bu ayda ikram edilen aşureler birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olacaktır. Muharrem ayında tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin kabul olmasını diliyor, bütün hemşehrilerimizin ve İslam Alemi'nin Muharrem ayını tebrik ediyorum" diye konuştu.

 

"GÖNÜLLER, YÜREKLER BİR OLSUN"

 

Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsle mücadele sürecinde bir ve beraber olmanın önemine de değinen Başkan Yılmaz; "Salgın sürecinde manevi huzurun hiçbir maddiyatla ölçülemeyeceğini, sağlığın hiçbir şeyin önüne geçemeyeceğini hep birlikte gördük. Yeter ki gönüller, yürekler bir olsun. Maskemizi takıp, mesafemizi koruyalım ve kurallara hep birlikte riayet edelim. Salgının bir an önce son bulmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.