MERSİN'DE YAĞIŞ VE FIRTINA HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Kazalar oldu, kayıklar battı...

MERSİN'DE YAĞIŞ VE FIRTINA HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Mersin il genelinde sabah saatlerinde etkisini göstermeye başlayan ve gün boyu devam eden fırtına ve sağanak yağış çeşitli olumsuzluklara sebep oldu.

Mersin merkez başta olmak üzere il geneli şiddetli fırtına ve aralıklarla etkisini hızlandıran sağanak yağışa teslim oldu. Akşam saatlerine doğru etkisini arttıran sağanak yağış sebebiyle kentin ana caddelerinde su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı. Tırmıl sanayinde ise bazı işyerlerinde

Erdemli ilçesinde şiddetli fırtınadan dolayı deniz kabardı, balıkçı tekneleri battı. İlçede saatteki hızı 80 kilometreye ulaşan fırtına ve sağanak yağış kentte hayatı olumsuz etkilerken, balıkçı barınağındaki 5 teknenin fırtınadan dolayı alabora olduğu bildirildi.

Tarsus ilçesinde ise Hakan D. (43) yönetimindeki 01 VBR 09 plakalı boş TIR, yolun kaygan ve havanın yağışlı olması nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Diğer sürücülerin yardımı ile araçtan çıkarılan Hakan D., ihbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.

Mersin genelinde etkisini gösteren fırtına ve sağanakların gece saatlerinden sonra etkisini yitrimesi bekleniyor.